Meteen naar de inhoud

Tuin en Beeld

Nieuwe wegen…

Rotary-club Poperinge heeft zesmaal Tuin en beeld ingericht. Het bleek een succesformule te zijn waar steeds duizenden bezoekers op afkwamen. Het was een uniek project waarbij exposanten van bloemen, planten, tuindecoratie en tuinbenodigdheden in het unieke kader van parktuinen konden uitpakken. Daarnaast werd telkens een groep beeldhouwers samengebracht die op dezelfde locatie hun kunstwerken konden exposeren.
Bij de aanvang van Tuin en Beeld werd telkens een avondfeest uitgebouwd waar een kleine 400 personen in de grote tent een gezellige avond konden meemaken. Tuin en Beeld heeft ons ook de mogelijkheid geboden om onze sociale acties, gestalte te geven en extern mee te delen.
Dit evenement is een creatie van Marc Wallays die een bekwame commissie rond zich verzamelde met verschrikkelijk veel inzet en enthousiasme. 2008 was opnieuw het jaar van Tuin en Beeld. De commissie ging er opnieuw met volle moed tegen aan maar algauw bleek dat de belangstelling vanwege de tuinexposanten verminderd was. Dit is een element waarop wij geen vat hebben. De globale organisatie verliep zoals steeds vlekkeloos en zonder problemen maar bij gebrek aan voldoende tuinexposanten was Tuin en Beeld moeilijk te organiseren op het niveau dat wij wensten.
Na zes prachtige edities van Tuin en Beeld, een punt gezet achter deze beurs. Wij danken hierbij graag alle sponsors, exposanten, kunstenaars en medewerkers voor de jarenlange trouw aan ons project. Zonder hen hadden wij Tuin en Beeld nooit kunnen organiseren.
Met vriendelijke “Tuin en Beeld”-groeten.