Ten gevolge van het coronavirus zijn wij genoodzaakt de fundraising
van Rotary Poperinge van 25 april te annuleren.

Onze viering van “30 jaar Rotary Poperinge” willen wij niet zomaar laten voorbijgaan
en zullen die verplaatsen naar:

ZATERDAG 21 NOVEMBER 2020

Wat staat er op het programma?
1)  Het is vooreerst een jubileumfeest, maar op een gemoedelijke manier.
2)  De avond start met een uitgebreide receptie met aansluitend een walking diner en koffietafel, waarbij alle dranken inbegrepen zijn.
3)  Nadien is er een DJ die zorgt voor sfeer en vooral muziek.
4)  Voor wie dit geweld liever aan zich laat voorbijgaan is er een praatcafé voorzien waar bij een lekkere Sint Bernardus gezellig kan bijgepraat worden.
5)  Vanaf het begin van de avond tot net voor het dansfeest begint zal Kartje Kilo de volledige avond animatie voorzien.
Eigenlijk kan men de avond in zekere zijn vergelijken met een ‘Moord Diner’ maar het wordt een ‘Comedy Diner’.
Nu en dan zullen zij (Kartje Kilo is versterkt met toneelspelers uit Gent waardoor ze  in totaal met 7 personen zijn) het publiek vermaken met verschillende optredens en gedurende de hele avond zullen ze zich mengen onder het publiek.

Klik op de flyer voor een filmpje.